Samantha Website 2

In juli 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb mijn afstudeerstage bij Paramedisch Kindercentrum Alles Kids gelopen. Ik heb het hier erg leuk gehad en veel geleerd. Aan het einde van mijn stageperiode, heb ik het aanbod gekregen om hier te blijven werken als logopedist. Sinds september 2019 ben ik hier officieel in dienst getreden.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met stem-, spraak-, taal-, lees- en spellingproblemen.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met afwijkende mondgewoonten (zoals verkeerd slikken en mondademen). In december 2019 heb ik hier een aanvullende cursus voor gedaan. Tevens heb ik een jaar bij de tandarts gewerkt om multidisciplinair naar deze problematiek te kijken.

In april 2022 heb ik de cursus: logopedische interventies bij lees- en/of spellingproblemen gevolgd. Daarna ben ik sinds juni 2022 begonnen met het behandelen van kinderen met dyslexie.

Naast de behandelingen in de praktijk, voer ik op donderdagochtend ook behandelingen uit op onze nevenlocatie in Heerjansdam waar ik kinderen behandel van de scholen KJS en De Rank.

Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier en ik ben blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Ik ben te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.