Samantha Website 2

In juli 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb mijn afstudeerstage bij Paramedisch Kindercentrum Alles Kids gelopen. Ik heb het hier erg leuk gehad en veel geleerd. Aan het einde van mijn stageperiode, heb ik het aanbod gekregen om hier te blijven werken als logopedist. Sinds september 2019 ben ik hier officieel in dienst getreden.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen met stem-, spraak-, taal- en spellingproblemen. Van de specialisaties, zoals dyslexie, sensorische informatieverwerking en eet- en drinkproblematiek, die bij Alles Kids worden geboden, heb ik kennis genomen door mij hierin te verdiepen en mee te kijken bij behandelingen.

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met afwijkende mondgewoonten (zoals verkeerd slikken en mondademen). In december 2019 heb ik hier een aanvullende cursus voor gedaan. Tevens heb ik een jaar bij de tandarts gewerkt om multidisciplinair naar deze problematiek te kijken.

Ik vind het leuk om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier en ik ben blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik ben te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.