1a In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Al snel werd duidelijk dat mijn affiniteit bij kinderen ligt. De post HBO studie kinderfysiotherapie ben ik gaan volgen en deze heb ik in 2008 afgerond. Na een jaar reizen ben ik gaan werken in de particuliere praktijk. De eerste jaren als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut en daarna alleen als kinderfysiotherapeut.

De afgelopen jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd. Met name de cursus sensorische informatieverwerking en de cursus plagiocephalie (baby’s met voorkeurshoudingen en een platter hoofdje) hebben mijn plezier in het werken met kinderen vergroot. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij paramedisch kindercentrum Alles Kids. De ervaring van de afgelopen jaren kan ik hier goed gebruiken en ik kan hier veel leren. De grootte van het team, het overleggen en de collegialiteit en gezelligheid in de praktijk maken het een werkplek waar ik mij zeer thuis voel.

In 2018 heb ik de master Specialized Physical Therapy afgerond. Deze toevoeging brengt mij dat ik met een klinische blik kan kijken naar motorische problemen.

Sinds januari 2019 ben ik tevens werkzaam bij Kentalis. Dit is een organisatie voor kinderen met gehoorproblemen en/ of een ernstige spraak- taalstoornis. Dit gaat vaak gepaard met problemen in de motorische ontwikkeling.

Ik ben aanwezig op woensdag en vrijdag en te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..