1a

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Al snel werd duidelijk dat mijn affiniteit bij kinderen ligt. Daarom ben ik de post HBO studie kinderfysiotherapie gaan volgen die ik in 2008 heb afgerond. Ik ben gaan werken in de particuliere praktijk. De eerste jaren als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut en daarna alleen als kinderfysiotherapeut. In 2009 ben ik een jaar gaan reizen door Europa, Zuidoost- Azië en Australië.

De afgelopen jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd. Met name de cursus sensorische informatieverwerking en de cursus plagiocephalie (baby’s met voorkeurshoudingen en een platter hoofdje) hebben mijn plezier in het werken met kinderen vergroot. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Paramedisch kindercentrum Alles Kids. De grootte van het team, het overleggen en de collegialiteit en gezelligheid in de praktijk maken het een werkplek waar ik mij zeer thuis voel.

In 2018 heb ik de master Specialized Physical Therapy afgerond. Deze toevoeging brengt mij dat ik met een klinische blik kan kijken naar motorische problemen.

Ik ben namens de praktijk tevens werkzaam op de basisschool Groen van Prinsterer en op het medisch kinderdagverblijf Stichting Bram.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en vrijdagochtend en ben te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..