1a In 2004 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam als fysiotherapeut. Al snel werd duidelijk dat mijn affiniteit bij kinderen ligt. De post HBO studie kinderfysiotherapie ben ik dan ook gaan volgen en deze heb ik in 2008 afgerond. Na een jaar reizen ben ik gaan werken in de particuliere praktijk. De eerste jaren als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut en daarna alleen als kinderfysiotherapeut.

De afgelopen jaren heb ik meerdere cursussen gevolgd. Met name de cursus sensorische informatieverwerking en de cursus plagiocephalie (baby’s met voorkeurshoudingen en een platter hoofdje) hebben mijn plezier voor het werken met kinderen vergroot. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Alles Kids. De ervaring van de afgelopen jaren kan ik hier goed gebruiken en ik kan hier veel leren. De grootte van het team, het overleggen en de collegialiteit en gezelligheid in de praktijk maken het een werkplek waar ik mij zeer thuis voel.

In december 2016 ben ik gestart met de master Specialized Physical Therapy. Deze hoop ik in december 2018 te hebben afgerond. Ik ben werkzaam op woensdagen en vrijdagen.