Marc bij de Vaate

In juli 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn vooropleiding aan het CIOS was het al duidelijk dat mijn affiniteit bij bewegen en kinderen ligt. In juli 2022 heb ik mijn diploma Master of Science Kinderfysiotherapie behaald. Na een aantal jaar met volwassenen te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om nu alleen nog met kinderen te werken.


Tijdens mijn laatste studiejaar (juli 2021) heb ik met veel plezier praktijkervaring mogen op doen bij Paramedisch Kindercentrum Alles Kids onder begeleiding van Sara en Stephanie. In dit jaar heb ik veel geleerd en heb ik gemerkt dat ik de werkomgeving erg prettig vind. Daarnaast is de samenwerking met de logopedisten leuk en leerzaam. Vanaf juli 2022 werk ik als Kinderfysiotherapeut in de praktijk van Alles Kids. 


In mijn laatste studiejaar ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met kinderen met chronische pijn of een chronische aandoening. Dit wekte mijn interesse, waardoor ik mijzelf de komende jaren meer ga verdiepen en specialiseren in de behandeling van kinderen met een chronische aandoening. Naast chronische pijn en een chronische aandoening, vind ik het behandelen van zuigelingen en kinderen met orthopedische klachten erg leuk.


Ik ben werkzaam in de praktijk, in het medisch kinderdagverblijf Stichting Bram en op de basisschool Groen van Prinsterer.
Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag en te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.