Opschaling paramedische zorg

Vanaf 11 mei 2020 zal Paramedisch Kindercentrum Alles Kids beperkt de deuren openen. Dit geldt alleen voor de locatie in Barendrecht. Onze nevenvestiging in Heerjansdam blijft gesloten.

Uw therapeut zal contact met u opnemen, om in overleg te bepalen of face-to-face behandeling noodzakelijk is of dat de therapie via online behandeling zal worden voortgezet.
Bij nieuwe aanmeldingen wordt gestart met een intake gesprek via een online contactmoment (telefonisch of video bellen), hierna wordt bepaald welk vervolg aan de therapie wordt gegeven.

Wanneer u naar de praktijk mag komen vragen wij u hierbij de volgende regels in acht te nemen:

  • Mocht u of een gezinslid na het inplannen van de afspraak toch klachten krijgen, bel ons dan voor het verzetten van de afspraak.
  • Wij vragen u om op tijd te komen. Mocht u toch eerder zijn, zou u dan buiten of in de auto willen wachten.
  • Er mag maximaal één begeleider mee met het kind. Gaat uw kind alleen naar binnen; wilt u dan buiten of in uw auto wachten. Uw kind zal na de behandeling naar u toe worden gebracht.
  • Ook willen wij u vragen om uw kind thuis nog even naar het toilet te laten gaan en zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet op de gang. Mocht u toch gebruik maken van het toilet, wilt u dit dan aan ons doorgeven?

Met vriendelijke groet,

Team Alles Kids