Vacature logopedist (16 - 24 uur)

Gezocht

Voor onze praktijk zijn wij op zoek naar een betrokken, flexibele logopedist voor twee tot drie dagen per week, ingaande per 01-10-2022. Het betreft in ieder geval de woensdag, de overige dagen zijn in overleg in te vullen.

Happy new year

Allereerst Happy new year! Laten we hopen dat komend jaar voor iedereen veel gezondheid en geluk mag brengen.

Graag willen we jullie attenderen op het volgende;

Update Coronamaatregelen

Paramedisch kindercentrum Alles Kids blijft open. De minister president heeft op 14-12-‘20 aangegeven dat de zorg zijn deuren niet hoeft te sluiten. Wij zijn blij met dit besluit, want hierdoor komt de continuïteit van de behandeling niet in de knel.

De regels in de praktijk scherpen wij wel aan. De standaard maatregelen blijven geldig. Daarbovenop komen de volgende regels;

- Een ouder is niet bij de behandeling aanwezig, tenzij de therapeut de ouder uitnodigt.
- ouders brengen en halen de kinderen en wachten niet in het pand.
- online therapie wordt ingezet wanneer u niet naar de praktijk wilt of kunt komen.

Wij hopen op uw medewerking, zo kunnen wij de zorg blijven bieden die noodzakelijk is voor uw kind!

Team Alles Kids

Update Coronamaatregelen nav persconferentie 14-12-2020

Paramedisch kindercentrum Alles Kids blijft open. De minister president heeft aangegeven dat de zorg zijn deuren niet hoeft te sluiten. Wij zijn blij met dit besluit, want hierdoor komt de continuïteit van de behandeling niet in de knel.
De regels in de praktijk scherpen wij wel aan. De standaard maatregelen blijven geldig. Daarbovenop komen de volgende regels;
• Een ouder is niet bij de behandeling aanwezig, tenzij de therapeut de ouder uitnodigt.
• ouders brengen en halen de kinderen en wachten niet in het pand.
• online therapie wordt ingezet wanneer u niet naar de praktijk wilt of kunt komen.

Afspraken COVID19 vanaf 5-10-2020

Gezien de nieuwe maatregelen vanuit de overheid voeren wij per 5 oktober een mondkapjesplicht voor ouders in. Wij willen u nogmaals op onderstaande punten wijzen. Er is geen mogelijkheid om in het pand te wachten wanneer u niet bij de behandeling aanwezig bent.

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Geen handen schudden
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet en zal de therapie online plaatsvinden
  • Er mag maximaal één begeleider mee met het kind. Gaat uw kind alleen naar binnen; wilt u dan buiten of in uw auto wachten. Uw kind zal na de behandeling naar u toe worden gebracht.
  • Om de veiligheid van onze werknemers te waarborgen vragen wij ouders om een mondkapje te dragen bij bezoek aan de praktijk.

Update m.b.t. het beleid van Alles Kids bij Corona (27-8-2020)

De vakantie is bijna voorbij. We hopen dat iedereen een fijne tijd heeft gehad, ondanks de gekke periode.

Graag attenderen wij u erop dat wanneer u op vakantie bent geweest in een land met ‘oranje’ of ‘rood’ reisadvies, u dit van tevoren moet melden aan de behandelend logopedist of kinderfysiotherapeut. U en uw kind mogen niet naar onze praktijk komen.

Hoe schadelijk is de lange schoolvakantie?

Hoe schadelijk is de lange schoolvakantie? Leerkrachten zijn het met elkaar eens: vlak na de zomervakantie lijken leerlingen de geleerde stof te zijn vergeten. Is dat logisch? En halen de leerlingen deze achterstand niet in na een paar weken onderwijs? Bestaat de ‘zomerdip’ echt? En zo ja, kun je die dip voorkomen? Of is het verstandig om kinderen lekker vrij te laten tijdens de vakantie?