Opschaling paramedische zorg

Vanaf 11 mei 2020 zal Paramedisch Kindercentrum Alles Kids beperkt de deuren openen. Dit geldt alleen voor de locatie in Barendrecht. Onze nevenvestiging in Heerjansdam blijft gesloten.

Onderwijs en therapie op afstand

Nu leerlingen onderwijs op afstand krijgen, betekent dat voor jou als ouder of verzorger dat je je kind(eren) intensiever moet begeleiden. Mogelijk heb je ook nog je eigen werk op afstand en moet je productief zijn. De nieuwe situatie vraagt om aanpassingsvermogen en gaat vaak gepaard met (soms intense) emoties.

Update m.b.t. het beleid van Alles Kids bij Corona (2 april 2020)

Maatregelen Coronavirus verlengd tot 28 april.
Dit betekent voor Alles Kids dat wij de ingeslagen weg van behandeling op afstand via online therapie zullen blijven geven.

Update Coronavirus 22-03-2020 m.b.t. Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie bij Paramedisch kindercentrum Alles Kids blijft zorg verlenen, echter vanaf heden nemen wij enkele voorzorgsmaatregelen.

Update m.b.t. het beleid van Alles Kids bij Corona

De overheid heeft besloten de scholen te sluiten. Dit is voor ons echter geen reden om ook de praktijk te sluiten. Wij zullen de eerder genoemde maatregelen blijven hanteren. Wanneer u twijfelt aan de gezondheid van uw kind of uzelf, vragen wij u om de behandeling af te zeggen.

Maatregelen van Alles Kids rondom het Coronavirus

Wij hebben enkele maatregelen in werking gesteld om verspreiding van het Coronavirus te beperken.