1a In 1995 heb ik mijn diploma voor logopedist behaald aan de Hogeschool van Rotterdam. In die tijd was het moeizaam een baan te vinden als logopedist. Ik heb direct na mijn studie verschillende jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Dat was leuk en ik heb er veel geleerd, maar naar een baan als logopedist bleef ik uitkijken.

In 2001 kwam die kans en ben ik gaan werken op “de Ark”een school voor ZML kinderen. Hier heb ik bijna tien jaar met veel plezier gewerkt. Alle mogelijkheden op het gebied van de taal- en spraakontwikkeling heb ik ingezet om kinderen te leren communiceren.

In 2010 heb ik de specialisatie “logopedische aanpak leerproblemen” gevolgd en met goed resultaat afgerond, waardoor ik kinderen met dyslexie, lees en spellingproblemen kan helpen. Ik ben geregistreerd in het dyslexieregister van de beroepsvereniging NVLF als dyslexiebehandelaar.

Sinds augustus 2011 werk ik bij paramedisch kindercentrum Alles kids, hier kan ik mijn ervaringen en specialisatie goed gebruiken om de kinderen op alle vlakken die nodig zijn te ondersteunen en te helpen. Ik ben aanwezig op maandag en dinsdag. Elke eerste donderdag van de maand ben ik ook 's ochtends in de praktijk. Die ochtend ben ik aan het werk met kinderen met rekenproblemen. Afgelopen schooljaar heb ik een opleiding gedaan tot rekenspecialist. Ook kinderen met rekenproblemen kunnen bij ons terecht!