1a

In 1995 heb ik mijn diploma voor logopedist behaald aan de Hogeschool van Rotterdam. In die tijd was het moeizaam een baan te vinden als logopedist. Ik heb direct na mijn studie verschillende jaren in het bedrijfsleven gewerkt. Dat was leuk en ik heb er veel geleerd, maar naar een baan als logopedist bleef ik uitkijken.

In 2001 kwam die kans en ben ik gaan werken op “de Ark” een school voor ZML kinderen. Hier heb ik bijna tien jaar met veel plezier gewerkt. Alle mogelijkheden op het gebied van de taal- en spraakontwikkeling heb ik ingezet om kinderen te leren communiceren.

In 2010 heb ik de specialisatie “logopedische aanpak leerproblemen” gevolgd en met goed resultaat afgerond, waardoor ik kinderen met dyslexie, lees en spellingproblemen kan helpen. Ik ben geregistreerd in het dyslexieregister van het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD) als dyslexiebehandelaar.

Sinds augustus 2011 werk ik bij paramedisch kindercentrum Alles Kids. Het werken in een multidisciplinair team heeft voor mij een grote meerwaarde. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd door het begeleiden van kinderen, door het volgen van cursussen op meerdere gebieden en van mijn collega’s. In 2016 heb ik een opleiding tot rekenspecialist gevolgd. Hierdoor begeleid ik naast logopedische stoornissen ook kinderen met rekenproblemen.

Ik ben aanwezig op maandag en dinsdag en bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.