Annelie Batenburg - de Rover

 

2a

 

In juli 2015 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Rotterdam en sinds 2017 werk ik met veel plezier bij Paramedisch Kindercentrum Alles Kids.

Ik heb ervaring in het behandelen van kinderen met stem-, spraak-, taal- en vloeiendheidsproblematiek. Verder heb ik mij middels cursussen gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een meertalige opvoeding, de articulatiemethodiek PROMPT, Sensorische Informatieverwerking, dyslexie en stemproblemen. Het leuke aan onze praktijk vind ik dat we multisensorisch werken en hierbij veel bewegen. Dit vergroot de motivatie, maar ook passen kinderen dat wat ze leren sneller toe in hun dagelijks leven. Het is mooi om te zien hoe kinderen elke week weer groeien en concrete stappen maken, zoals het uitspreken van hun eigen naam.

Kinderen hebben echt mijn hart! Ik help kinderen graag om te groeien binnen hun mogelijkheden en hun talenten te ontwikkelen om zo makkelijker contact te leggen met hun omgeving. Dat is van cruciaal belang voor veel andere ontwikkelingsgebieden en voor het welzijn van het kind. Daar draag ik graag aan bij.

Ik ben aanwezig op dinsdag t/m vrijdag en te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..