1a In juli 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn stage fysiotherapie heb ik kennis gemaakt met fysiotherapie bij kinderen, in het revalidatiecentrum, het ziekenhuis en in de particuliere praktijk. Hierbij werd voor mij duidelijk dat mijn interesse bij het werken met kinderen ligt.

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie ben ik van start gegaan met de studie Kinderfysiotherapie aan Hogeschool Avans + in Breda. Tijdens deze studie wordt verwacht dat je werkzaam bent met kinderen. Lenny Schouwstra – van den Hout heeft mij deze mogelijkheid geboden.

In juli 2010 ben ik afgestudeerd als Master Paediatric Physical Therapist, oftewel kinderfysiotherapeut. Sinds maart 2010 werk ik drie dagen bij paramedisch kindercentrum Alles Kids. De samenwerking met de logopedisten en basisscholen maken het werk afwisselend en leuk.
In januari 2014 heb ik de opleiding sensorische informatieverwerking afgerond. Deze opleiding heeft mij een bredere kennis gegeven over de ontwikkeling van het kind en geeft in de praktijk de mogelijkheid tot doelgericht samenwerken met de logopedisten.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.