1a In 2014 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht afgerond. Gelijk nadat ik de fysiotherapie opleiding had afgerond, ben ik begonnen met de master kinderfysiotherapie aan Avans+ in Breda. Tijdens deze opleiding wordt er van je verwacht dat je stage loopt als kinderfysiotherapeut. Bij Alles Kids kreeg ik deze mogelijkheid en zodoende ben ik hier sinds september 2016 werkzaam. Inmiddels heb ik mijn opleiding tot kinderfysiotherapeut succesvol afgerond.

Mijn interesses binnen de kinderfysiotherapie liggen bij kinderen tussen 0-2 jaar, kinderen met een motorische hulpvraag en kinderen met aangeboren aandoeningen. Ik vind het belangrijk om mijn behandelingen zo veel mogelijk te laten aansluiten bij de belevingswereld van een kind. Het spelenderwijs leren en plezier hebben in bewegen staan hierbij voorop. Dit zorgt voor een positieve omgeving waarin het kind veilig kan werken aan zijn/haar hulpvraag. Het spreekt mij aan dat ik werk met kinderen van elke leeftijd met elk hun eigen niveau, mogelijkheden en uitdagingen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de ouders, en zo nodig ook de leerkracht, van het kind zoveel mogelijk te betrekken bij de behandeling.

Naast mijn werk bij Alles Kids ben ik werkzaam als kinderfysiotherapeut op een behandelgroep voor dove/slechthorende peuters en peuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Momenteel ben ik bezig met de cursus Nederlands met Gebaren (NMG 2), de eerste cursus Nederlands met Gebaren (NMG 1) heb ik eind 2018 afgerond.

Ik ben aanwezig op maandag en woensdag te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.