1a In mei 1979 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de toenmalige Academie voor Physiotherapie te Rotterdam. Na mijn afstuderen ben ik, tot 2000, gaan werken in een algemeen ziekenhuis te Dordrecht waar mijn belangstelling voor kinderfysiotherapie is gewekt. Vanaf 1982 begeleid ik kinderen van 0 -18 jaar. Hierbij ligt de nadruk op onderzoek en begeleiding van zuigelingen en het behandelen van kinderen met motorische ontwikkelingsproblemen. Vanaf 1998 ben ik als kinderfysiotherapeut opgenomen in het Kwaliteitsregister van de KNGF en tevens lid van de NVFK (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en jeugdgezondheidszorg).

Van 2002 tot 2011 heb ik gewerkt bij Onderwijs Adviesgroep van stichting SPON te Dordrecht. Mijn werkzaamheden bestonden uit het adviseren van ambulant begeleiders van cluster 3 en het geven van scholing.

In 1998 heb ik mij als kinderfysiotherapeut gevestigd binnen de gemeente Barendrecht, werkend vanuit een eigen praktijk. Dit heeft zich ontwikkeld tot een samenwerking met Manon van der List, logopedist en orthopedagoog binnen het huidige paramedisch kindercentrum Alles Kids, onderdeel van Alles Kids onder 1 dak.

De afgelopen jaren is verdere samenwerking met andere disciplines gezocht en dit heeft geleid tot Alles Kids onder 1 dak www.alleskidsonder1dak.nl . Onder dit dak bevinden zich een psychologiepraktijk, een praktijk voor leerproblemen, een praktijk voor Psychomotore Kindertherapie en autismebegeleiding. Elke praktijk heeft zijn eigen vakgebied en expertise. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Voor u betekent dit dat wij de zorg voor uw kind onderling goed afstemmen. Daarbij maken wij op een creatieve manier gebruik van elkaars kennis en zoeken naar de beste begeleiding. Vanuit de kinderfysiotherapie dragen wij hier met veel plezier aan bij. Kinderfysiotherapeutische begeleiding, met respect voor kind en ouder, staat voor mij centraal.

Sinds april 2018 ben ik een maatschap gestart met Sara van Bodegom – van der Stoel. Zij zal in de toekomst mijn rol als praktijkhouder gaan overnemen.

Ik ben aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag (ochtend op de nevenlocatie in Heerjansdam) en te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.